Zing het van de daken

Moeiteloos je onderneming presenteren voor ZZP’ers

Wat hebben je stem en uit je woorden komen met elkaar te maken? Nou heel veel, als je je geluid vrij kan laten horen, kun je je ondernemersverhaal beter verwoorden en opschrijven. Het gevaar dat bij schrijven om de hoek loert is dat je vast komt te zitten in je hoofd en dat er geen enkel idee meer uit komt. Als je je energie voelt in je hele lichaam, wordt je creativiteit groter. Daarom wisselen we stemoefeningen af met creatief schrijven om jouw verhaal helder te krijgen: een verhaal met zo’n pakkende melodie dat je het wel van de daken zou willen zingen!

Voor wie is deze workshop?

  • Ben jij die gepassioneerde ZZP’er die heel goed is in zijn of haar vak, maar als je je verhaal moet doen sta je op eens te stotteren. Je komt niet meer uit je woorden je bevriest, je gaat heel druk praten of wil het liefst wegrennen.
  • Ben jij die beginnende ZZP’er met een droom die nog niet heel zeker weet waar hij of zij goed in is en wat je mensen graag aan zou willen bieden?
  • Wil je in jezelf investeren door twee ochtenden samen met anderen te werken aan je eigen geluid en verhaal als ondernemer?
  • Voel je je geblokkeerd om teksten te schrijven voor je onderneming en wil je je graag vrijer voelen om te schrijven wat je vanuit je hart wil zeggen?

Dan is deze tweedaagse training voor jou!

Hanneke Beld en Anne van Tilburg

Hanneke:
Als er 101 andere taken ongeduldig op je staan te wachten dan schuif je het schrijven van jouw teksten als eerste op de lange baan. Toch? Zeker als je geen enkele originele invalshoek hebt en alleen maar een heleboel halve ideeën. Zo gaat het bij veel ondernemers. En dan ineens moet je verhaal vertellen, wat is je expertise, je visie, je product, waarmee kan jij anderen een goede dienst bewijzen? Tijdens de training geef ik je verschillende manieren om op goede teksten te komen voor jouw onderneming, we gaan er meteen mee aan de slag om te onderzoeken wat voor jou werkt. Zodat je makkelijk blijft schrijven voor jouw bedrijf.

Anne:
Sta je te “stotteren” met je verhaal? 
Als je zingt gaat dat gewoon niet meer omdat je ademstroom erbij komt. Als je praat blijft je stem vaak relatief klein in geluid. Als je gaat “zingen” komt er automatisch meer ademhaling mee en dus ook meer geluid. Zingen en klanken maken vergroot de ruimte die je inneemt, zo groot als jij je kan manifesteren op dat moment. Het lekkere aan zingen is dat alles in je lijf in trilling wordt gebracht, dat je helemaal in beweging komt. Iedereen kan zingen! Sommige mensen denken dat ze niet kunnen zingen, maar dat komt omdat ze een concept hebben gemaakt van hoe zingen moet klinken. Ga uit van het geluid dat jij nu kan maken en kijk wat de muziek is die uit jou wil komen.


Vrijdag 25 Jan. en 1 Feb. van 10.00- 14.00
Stekkenberg 74a Groesbeek
Kosten €199 early bird €99 (tot 6 januari) exclusief BTW
Koffie, thee koekjes en een eenvoudige, lekkere lunch zijn inbegrepen bij de prijs.

Inloop om 9.30
Waar: Stekkenberg 74a Groesbeek
Kosten €199 early bird €99 (tot 6 januari) exclusief BTW
Een eenvoudige, lekkere lunch is inbegrepen bij de prijs.

Aanmelden kan hier:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/zinghetvandaken