Testimonials

 “Ik vond het een interessante manier van brainstormen waar onze uitdagingen op dit moment liggen en waar we naartoe willen. Het is vernieuwend om op papier te zien hoe je collega’s tegen bepaalde zaken aankijken. Het maakt je bewust.”

“We gebruiken je methode nog maandelijks! Het levert van tijd tot tijd een mooie one-liner op die de aandacht trekt. Dus we hebben nog steeds veel plezier van de workshop.” Ineke Hendrickx Groen Links Venlo

“Ik vond het erg leuk! je hebt een aanstekelijke manier van werken.”

“Workshop gevolgd bij Hanneke Beld: ontzettend leuk, creatief en inspirerend. En, het leverde ook nog veel op. Werkvormen zijn aansprekend en de workshop wordt met veel plezier en enthousiast gebracht.”

“Je komt erachter dat je wel kan schrijven en je uiten, verrassend; inspiratie doorgeven,  je komt bij zaken die voor jou spelen, het is altijd eigen.” Marikenhuis Nijmegen

“Zelfs voor mij als totaal niet creatief persoon was het een goede ervaring.”

“Complimenten voor je voorbereiding! Prima het kiezen van de onderwerpen”

“Dank je wel Hanneke. Heel mooi materiaal waarmee we aan de slag gaan!”

“Zo’n middag als vandaag zijn de cadeautjes in het leven waar je gelukkig van wordt. Ik ben slecht in namen maar degene die het schrijven begeleidde was zo een natuurtalent om mensen op hun gemak te stellen, zodat ik ontspannen thuis kwam.”

“Hanneke begeleidt het brainstorm- en besluitvormingsproces goed, daadkrachtig en met veel humor.” (Meergeneratiewonen Het Eikpunt)