Oneliners en korte campagneteksten

De schrijfworkshop biedt voor deelnemers de mogelijkheid om te laten weten wat hen het bezighoudt. Deelnemers leren elkaar beter kennen. Door samen een schrijfworkshop te doen inspireren deelnemers elkaar en kunnen de bestaande ideeën aan bod komen.  Een schrijfworkshop levert nieuwe teksten op voor campagnes. Tot slot leer je een werkvorm om je ideeën om te zetten in korte pakkende teksten die je zelf nog veel vaker kunt gebruiken.

De fractievoorzitter van een politieke partij in Venlo

“Hanneke geeft een heel praktische workshop. De uitkomsten zijn meteen te verwerken in het raadswerk. De methode is gemakkelijk toe te passen bij de voorbereiding van teksten en biedt steeds opnieuw inspiratie. Wij vinden de workshop ook nog eens heel leuk om te doen.”

De workshop duurt 2,5 uur. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen, het minimale aantal deelnemers is 3. Ik kom langs op locatie en neem zelf alle materialen mee als jullie zorgen voor koffie, thee en koekjes.

Ik werk de resultaten uit en doe daarnaast zelf nog een aantal voorstellen voor teksten die mij bruikbaar lijken voor jullie organisatie.

Meer weten? Bel 0610761036 of vul hieronder je vraag in, dan neem ik contact met je op: